Telefoon In De Rijst Hoe Lang?


Telefoon In De Rijst Hoe Lang
Telefoon in het water laten vallen? Dit kun je doen! – 1. Haal je telefoon direct uit het water.2. Zet je toestel uit.3. Verwijder je hoesje, case of cover. Heb je een koptelefoon aangesloten? Ontkoppel deze.4. Haal je simkaart uit je telefoon. Zit er ook een microSD-kaart in? Haal deze eruit.5.

 1. Dep je telefoon droog met absorberend papier of een schone theedoek.6.
 2. Heb je een telefoon waar je de batterij zelf uit kunt halen? Haal deze batterij uit je telefoon.7.
 3. Leg het toestel in een luchtdichte bak met rijst.
 4. Rijst werkt absorberend en onttrekt het vocht uit je telefoon.8.
 5. Wacht 24 tot 48 uur totdat je je telefoon uit de rijst haalt en ‘m opnieuw aanzet.

Gaat je telefoon niet meer aan? Dat is geen goed nieuws We adviseren je dan om een expert in te schakelen van bijvoorbeeld de Apple App Store of de reparatiewinkel om de hoek.

Hoe lang telefoon niet opladen na water?

Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is – Koppel alle kabels of accessoires los. Sluit ze pas weer aan als ze helemaal droog zijn. Een iPhone drogen:

 1. Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen. Laat de iPhone achter in een droge ruimte met enige luchtstroom.
 2. Laat de iPhone ten minste 30 minuten drogen voor u deze probeert op te laden met een Lightning-kabel of op een Lightning-accessoire aansluit.
 3. Als u de waarschuwing opnieuw ziet, zit er nog steeds vloeistof in de Lightning-poort of onder de pinnen van de Lightning-kabel. Laat de iPhone tot een dag lang achter in een droge ruimte met enige luchtstroom. U kunt gedurende deze tijd opnieuw proberen om de iPhone op te laden of een Lightning-accessoire aan te sluiten. Het kan tot 24 uur duren voordat de iPhone helemaal droog is.
You might be interested:  Hoe Warm Moet Vlees Van Binnen Zijn?

Een aantal dingen die u niet moet doen:

 • Droog uw iPhone niet met een externe warmtebron of perslucht.
 • Plaats geen vreemde voorwerpen in de Lightning-connector, zoals wattenstaafjes of papieren doekjes.
 • Leg uw iPhone niet in een zak met rijst. Kleine stukjes rijst kunnen uw iPhone beschadigen als u dat wel doet.

Kan waterschade gerepareerd worden?

Je niet waterdichte telefoon of tablet in het water laten vallen? – Probeer dan zo snel mogelijk te handelen naar het volgende stappenplan.

Zet je smartphone zo snel mogelijk uit, Wanneer je scherm niet meer reageert, kan je ook proberen je smartphone uit te schakelen door middel van de harde reset toets combinatie, die vele smartphones hebben. Zodra je smartphone is uitgeschakeld, dien je de eventuele hoes te verwijderen en haal je de simkaart houder uit het toestel. Droog daarna je toestel af met een doek. Doordat de simkaart houder uit het toestel is, kan het water enigszins verdampen. Belangrijk om nu je toestel NIET in de oplader te doen of hem aan te zetten, dit kan catastrofale gevolgen met zich mee brengen. Ga zo snel mogelijk naar een filiaal van een professionele reparateur (zoals bijv. ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt ), waar ze direct kunnen starten met een waterschade reparatie.

Hoe laat je een iPhone afkoelen?

Wat moet je doen bij een oververhitte iPhone? Geschreven door Lucinda 29 december 2021 13.31 Het is zomer, de zon schijnt en je kijkt op het strand naar de nieuwste aflevering van jouw favoriete serie. Tot je iPhone dit mooie moment verstoort met een melding over oververhitting. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet doen bij een oververhitte iPhone en hoe je dit kan voorkomen. Bij een oververhitte Apple iPhone zijn er 3 dingen belangrijk om te weten.

You might be interested:  Van Welk Vlees Is Gyros Gemaakt?

Hoe herken je oververhitting van jouw iPhone? Hoe los je oververhitting van je iPhone op? Hoe voorkom je oververhitting van jouw iPhone?

De optimale temperatuur voor jouw iPhone ligt tussen 0 en 35 graden. Bij een hogere temperatuur geeft je toestel een signaal: het is tijd om af te koelen. Wanneer je deze melding krijgt, hoef je niet bang te zijn voor schade aan je toestel. Deze melding stuurt Apple juist zodat je er op tijd bij bent. Om je iPhone bij oververhitting af te koelen, leg je ‘m op een plek uit de zon waar het koel is. Schakel zoveel mogelijk apps en functies uit, zoals wifi, bluetooth en gps. In het ideale geval zet je je iPhone zelfs helemaal uit. Na een kwartier controleer je of je telefoon genoeg is afgekoeld en werkt zoals je gewend bent. De temperatuur van jouw iPhone kan om verschillende redenen oplopen. Hieronder vind je de meest voorkomende oorzaken. Om oververhitting te voorkomen kun je deze situaties het beste vermijden.

Je iPhone in de felle zon laten liggen. Je iPhone in een auto in de zon achterlaten. Vergeten om zware apps en games af te sluiten. Opladen met niet-gecertificeerde laders.

In sommige gevallen wordt je iPhone warm, maar raakt hij niet oververhit. Bijvoorbeeld tijdens een grote update of tijdens het terugzetten van een reservekopie. Dit is normaal en je iPhone koelt vanzelf weer af. Krijg je het toestel niet meer aan of werkt hij niet zoals het moet? Dan is er waarschijnlijk iets kapot. Maak een afspraak en kom langs bij één van onze winkels. Als dat niet lukt, dan kun je het toestel ook naar ons opsturen. Onze specialisten bekijken het toestel en repareren je iPhone als dat nodig is. : Wat moet je doen bij een oververhitte iPhone?

You might be interested:  Hoe Lang Kun Je Afgebakken Broodjes Bewaren?

Hoe maak je Oplaadpoort droog?

Stap 2: Controleer de USB-C-poort en de oplaadkabel – Zoek naar vocht of vuil in de USB-C-poort en de oplaadkabel. Stop er niets in.

 • Als de poort of oplaadkabel nat is, schakel je de telefoon uit. Leg de telefoon op een vlakke ondergrond en laat hem drogen bij kamertemperatuur.
 • Als de poort of oplaadkabel vuil bevat, tik je hem voorzichtig tegen je hand (met de poort naar beneden) om het vuil te verwijderen.