Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst?


Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst
De echte Surinaamse BBR (bruine bonen met rijst) Onze lieve collega’s van hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn.

  1. Vandaag: Recept: zo maak je echte Surinaamse BBR (bruine bonen met rijst) Ik ben gek op de Surinaamse keuken.
  2. Zo’n pan vol BBR, hou me tegen! De combinatie van zout vlees, kip en bonen in een pruttelende soep: on-weer-staan-baar.
  3. Mijn vriendin maakt de lekkerste en ik ontfutselde haar recept voor een echte, authentieke BBR.

Het liefst met kouseband on the side, maar die kun je eventueel ook weglaten.

8 kip drumsticks, ontveld400 g bruine bonen, een nacht geweekt (of: grote pot of blik bruine bonen)100 g zoutvlees50 g margarine1 bouillonblokje1 teentje knoflook, fijngesneden1 ui, fijngesneden1 Spaanse peper, fijngesneden1 tomaat, ontveld en fijngesneden een klein bosje fijngehakte selderij1,5 liter water

1000 gram kouseband20 gram boter1 ui1 teentje knoflook2 maggiblokjes (van die rood gele vierkante)peper

Kook het zoutvlees (te koop bij een Surinaamse winkel) uit en snij in stukjes. Verhit een pan met dikke bodem, smelt de margarine hierin en fruit de ui, knoflook en Spaanse peper tot de ui zacht en glazig is.Doe de stukjes tomaat erbij en bak het mengsel 1 minuut door.Ontvel de drumsticks en haal het vlees van het bot.Voeg het vlees en de kip toe en schep het door het uimengsel.Wanneer het vlees is aangebraden, de bruinen bonen met het weekwater en het bouillonblokje toevoegen. Uitgelekte bruine bonen uit pot of blik mag dus ook, als je dat makkelijker vindt. Roer het geheel goed om.Laat het geheel aan de kook komen en laat het vervolgens ongeveer 1 uur sudderen tot de bonen en het vlees gaar zijn.Maak de soep op smaak af met zout en peper en strooi er op het laatst de selderij over. Serveer met rijst (bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking) en eventueel de kouseband.

Maak de kouseband schoon en snij in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Fruit de ui en de knoflook in de roomboter (ik gebruik echt lekker veel boter) goudbruin en doe er de maggiblokjes bij. Voeg de kouseband toe en bak ze al omscheppende op hoog vuur 7-10 minuten mee. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst

Hoe maak je een snelle Nasie?

Snelle nasi | Lekker en Simpel Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst De laatste tijd maken wij regelmatig onze eigen nasi. Ik weet eigenlijk niet of je dit gerecht nog nasi kunt noemen maar lekker is het wel en wij eten het met satesaus, kroepoek en gebakken uitjes. Ik gebruik zelf een keukenmachine om alle groenten snel en fijn te kunnen snijden, maar dit hoeft natuurlijk niet.

150 gr rijst 1 ui 2 tenen knoflook scheut ketjap manis 1 rode peper (kun je evt. ook weglaten) 2 tl nasi kruidenmix ( of kant-en-klaar) 1 paprika halve courgette halve prei halve aubergine eventueel 1-2 eieren satesaus ( of kant-en-klaar)

Bereidingswijze: Zet een pan water op en kook de rijst. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Ik hak alle groenten (courgette, paprika, aubergine, prei, ui, rode peper en knoflook) fijn met een keukenmachine maar je kunt de groenten natuurlijk ook snijden. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Giet een scheutje olie in een pan en bak de groenten met de kruiden aan. Maak ondertussen de satesaus. Je kunt of kant-en-klare satesaus gebruiken.Na ongeveer 5-6 minuten, als de groenten zacht zijn, voeg je de ketjap toe en meng je alles door elkaar. Vervolgens voeg je ook de gekookte rijst toe. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Wij vinden het lekker om een eitje toe te voegen aan de rijst. Ik schuif de rijst aan de kant en breek een ei boven de pan. Vervolgens meng ik het ei door elkaar en laat ik het een beetje stollen. Vervolgens meng ik het ei door de rijst en warm ik het geheel nog 1-2 minuutjes.

Hoe gebruik je Paradise nasi kruiden?

Nasi Kruiden – Deze nasi kruiden zijn een melange van de best geselecteerde kruiden en gedroogde groenten om je nasi nog lekkerder te maken. Het is een perfect uitgebalanceerde melange die de oosterse keuken bij je thuis haalt. Binnen een handomdraai maak je nu zelf de lekkerste nasi.

Wat is de beste rijst voor nasi?

Welke rijst voor nasi? – Voor het maken van nasi goreng gebruik je het liefst een droogkokende rijstsoort. Die wordt lekker luchtig en kun je goed mengen met je ingrediënten. Denk dus aan gewone witte rijst (Toverrijst), zilvervliesrijst, basmatirijst of pandanrijst.

Hoe kook je Surinaamse rijst?

Bereiden – Ruime hoeveelheid water koken in een pan met dikke bodem. Als het water kookt de rijst toevoegen en evt. het zout. Rijst 7 minuten koken. Water afgieten. Rijst 15 minuten in de pan laten staan met de deksel driekwart op de pan. Af en toe de rijst met een houten lepel doorscheppen.

You might be interested:  Welke Sushi Mag Wel Tijdens Zwangerschap?

Waar koop ik Surinaamse rijst?

Boodschappen zoals Sawi Surinaamse rijst zijn in de meeste gevallen verkrijgbaar bij AH. Bestel artikelen zoals Sawi Surinaamse rijst direct via de online supermarkt AH.nl. Keuze uit ruim 27.000 producten.

Hoe gezond is nasi?

Chinees eten gezond? – Kortom, is Chinees eten gezond? Je voelt hem al aankomen : niet echt. Misschien dat je ergens zou komen als je een berg groentegerechten zou bestellen en het vlees zou beperken tot een gerecht met kip. Zelfs dan zit je echter nog met een berg sauzen die je eigenlijk helemaal niet wilt eten.

Welke kruiden doe ik in de nasi?

Heel simpel, bak ongeveer 450 gr groenten en/of 400 gr vlees en schep vervolgens 2 eetlepels van de kruidenmix erdoor of doseer zelf naar smaak. Voeg tenslotte 400 gr gekookte rijst (liefst afgekoeld) toe en warm het geheel tijdens het omscheppen goed op. Als dosering adviseren wij een halve eetlepel per portie.

Wat voor rijst is Surinaamse rijst?

Welke rijstsoorten zijn er, wat is het verschil, hoe kook je ze en wat doe je ermee? Rijst is afkomstig van een bepaald grassoort en wordt al eeuwenlang verbouwd en geconsumeerd, hetzij als hoofd- of bijgerecht. Er zijn wel meer dan 8000 verschillende soorten rijst.

Over de hele wereld wordt rijst gegeten of het nu in het Azië is in Oosterse gerechten is of in Europa zoals de Italiaanse risottorijst en de Spaanse de paellarijst. Ondanks dat rijst koolhydraten bevat, is het een gezonde maaltijd. En natuurlijk is zilvervliesrijst gezonder voor je dan witte rijst. Er zijn tegenwoordig zoveel rijstsoorten te koop in de supermarkt en natuurwinkels, dat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet.

Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet, met daarbij natuurlijk lekkere recepten. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Witte rijst De gewone witte rijst is rijst ontdaan van de ‘vlies’ waardoor het veel minder voedingsstoffen heeft en neutraal van smaak is. Omdat het weinig smaak heeft, past het uitstekend als bijgerecht bij pittige gerechten. De witte rijst is meestal langkorrelig en droogkokend. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Zilvervliesrijst Zilvervliesrijst – ook wel bruine rijst of volkoren rijst genoemd – is de minst ‘bewerkte’ rijst. Het bevat nog de kiemen en zemelen en is daarom een gezonde rijst, rijk aan vezels en voedingsstoffen. Zilvervliesrijst is meestal langkorrelig en droogkokend en heeft een iets langere kooktijd nodig dan de witte rijst. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Pandanrijst Pandanrijst is witte rijst die gekookt is met de aromatische bladeren van de Pandan. De smaak van pandanrijst lijkt veel op die van de jasmijnrijst. Het is een droogkokend rijstsoort met een lange en stevige korrel. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Jasmijnrijst Jasmijnrijst – ook wel parfumrijst genoemd – komt van oorsprong uit Thailand maar wordt tegenwoordig ook in andere landen verbouwd. Deze rijst wordt wel eens verward met de Pandanrijst, maar is een andere rijst. Het is een langkorrelige droogkokende rijst die een subtiele bloemenaroma heeft welke goed samengaat met pittige schotels. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Basmatirijst Basmatirijst is een witte of volkoren langkorrelige droogkokende rijst. Het is een zeer aromatische rijst met veel smaak. Zeer geschikt voor Oosterse en kruidige gerechten. Deze Babi Ketjap wordt geserveerd met Basmatirijst. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Sushirijst Sushirijst – oftewel Japanse rijst – heeft een wat kortere, meer ronde gepolijste korrel. Deze rijstsoort wordt ook wel kleefrijst genoemd, omdat ze na het koken zo plakkerig wordt door het hoge percentage zetmeel in de rijst. Daarom is deze rijst zo geschikt voor het maken van sushi. Hier vind je een recept voor een Sushi rijstsalade Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Risottorijst Risottorijst is een verzamelnaam voor alle Italiaanse rijstsoorten die gebruikt kunnen worden om risotto te maken. Het is een grote bijna rondkorrelige lichtklevende rijst, welke tijdens het bereiden veel vocht opneemt maar toch stevig blijft.

De bekendste risottorijst is de Arborio rijst, deze geeft een mooie romige risotto. Andere soorten zijn de Carnaroli, Roma, Baldo en Padano. Risottorijst wordt in kwaliteit geclassificeerd; de beste is superfino, dan fino, semi-fino en commune. Let op de verpakking of dit erop staat. Risotto bereiden vergt aandacht, je moet er bij blijven om het garen in de gaten te houden.

Probeer eens deze Zeekraalrisotto van Sergio Hermans Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Paellarijst Paellarijst is een korte dikke Spaanse rijstsoort met een groot absorberend vermogen. Als de rijst iets afkoelt gaan de korrels aan elkaar plakken maar wordt niet te plakkerig. De bekendste paellarijstsoorten zijn de Valenciarijst en de Granza. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Dessertrijst Dessertrijst of paprijst of puddingrijst is een rondkorrelige rijst die na het koken zacht en plakkerig wordt. Deze rijst wordt gebruikt voor het bereiden van rijstpudding, rijstevlaai en rijstepap. Maak er eens deze Rijstpudding met sinaasappelmarmelade mee. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Rode rijst Rode rijst is een langkorrelige aromatische droogkokende rijst met een rood vliesje. Oorspronkelijk komt deze rijst uit de Himalaya maar de rijst wordt ook in de Franse Camargue verbouwd en heet dan Riz rouge de Camargue. Rode rijst is dan ook een van de gezondste rijstsoorten die je kunt nemen. Ik heb een heerlijk en gezond recept voor je met rode rijst: Buddha bowl Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Zwarte rijst Zwarte rijst wordt ook wel verboden rijst genoemd, omdat ooit in China alleen de keizer zwarte rijst mocht eten. Er zijn zwarte rijstsoorten met een droge korrel en er bestaat ook zwarte ‘plak’rijst. Net als bij rode rijst bevat de zwarte rijstkorrel anthocyanen, maar dan in hogere concentraties. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Gele rijst Gele rijst is witte rijst welke is voorgekookt met een gele kleurstof zoals kurkuma. Er bestaan rijstsoorten die met saffraan gekleurd en gearomatiseerd zijn, dit is dan wel een dure versie van de gele rijst. Natuurlijk kan je zelf gele rijst maken door kurkuma en/of saffraan mee te koken met witte rijst. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Wilde rijst Wilde rijst is eigenlijk geen rijst, maar is het zaad van een grassoort uit moerassen van de Verenigde Staten. Wilde rijst wordt daarom ook wel Indiaanse rijst genoemd, omdat de Indianen dit al heel lang als voedsel gebruik(t)en. Het wordt tegenwoordig geteeld in rijstvelden.

Omdat de wilde rijst een lange kooktijd heeft en het een prijzige rijst is, wordt het veelal gecombineerd met andere rijstsoorten om de kooktijd en prijs te verminderen. De rijst heeft een donkerbruine kleur en een lange slanke korrel. Het is arm aan koolhydraten en rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen.

Daarom een gezonde keuze. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Meergranenrijst Meergranen rijst is geen rijstsoort maar een mengsel van diverse rijstsoorten zoals witte rijst, zilvervliesrijst, wilde rijst, tarwe en gerst. Snelkookrijst Snelkookrijst is voorgekookte rijst, welke daarna weer gedroogd wordt. Dit verkort de kooktijd aanzienlijk. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Notenrijst Notenrijst is geen rijstsoort maar een rijst (zoals bijvoorbeeld witte rijst of zilvervliesrijst) waaraan noten en zaden zijn toegevoegd voor extra smaak en bite. Hierdoor wordt de rijst extra vullend en gezonder door de extra vitaminen, mineralen en gezonde vetten.

Je kunt natuurlijk ook zelf een notenrijst samenstellen, door noten en/of zaden naar eigen smaak toe te voegen. Rijst koken Lees op de verpakking hoe de rijst het beste bereid kan worden. Gebruik altijd voldoende water, rijst heeft de neiging om veel water te absorberen. Je kunt rijst in een pan koken, voeg een beetje zout toe aan het water en doe een deksel op de pan.

Kook de rijst niet op een te hoog vuur. Witte rijstsoorten koken sneller (15-20 minuten) dan zilvervliesrijst. Rode, zwarte en wilde rijstsoorten hebben meestal een behoorlijk lange kooktijd nodig (45-60 minuten). Het helpt als je deze rijst na het schoonspoelen een tijd laat weken, dit verkort de kooktijd.

Rijstkoker Je kunt natuurlijk ook een speciale rijstkoker gebruiken om rijst te bereiden. Met deze pan kan rijst koken niet mislukken. Mocht je veel rijst eten, dan is dit zeker een aanrader. Laat je goed informeren over deze pannen, ze zijner namelijk in verschillende soorten en prijsklassen. De pan hoef je niet alleen voor het koken van rijst te gebruiken, je kunt er ook nog andere gerechten in bereiden zoals stoofgerechten of soep.

Magnetron Je kunt rijst zelfs koken in een magnetron. Dit gaat een stuk sneller dan in een pan. Doe de rijst met water in een glazen schaal, dek dit af met bijvoorbeeld magnetronfolie en zet de magnetron aan. Binnen 10 minuten is je rijst gaar. Met dank aan Lassie die mij verschillende rijstsoorten heeft toegestuurd.

You might be interested:  Hoe Lang Eieren Koken In Stoomoven?

Wat is het verschil tussen nasi en nasi goreng?

Vegetarische bami met satésaus – Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Deze versie is met lekker veel krokante wokgroentjes erbij, krokante pindanootjes en een niet te versmaden zelfgemaakte satésaus. Een supersnelle Oosterse klassieker die iedereen eens zelf thuis klaargemaakt hebben. Bekijk recept Ook voor ‘nasi’ moeten we naar de Indonesische keuken kijken.

  1. Nasi’ betekent gekookte rijst, ‘goreng’ gebakken.
  2. Zo eenvoudig kan het dus zijn: gebakken rijst.
  3. Het is het nationale gerecht in Indonesië.
  4. Daar bestaan er uiteraard talloze variaties op, het wordt er ook vaak als ontbijt gegeten.
  5. Meestal worden er groenten, kip en eieren mee met de rijst gebakken, en afgewerkt met ketjap manis, Indonesische zoete sojasaus, als smaakmaker.

Voor een vegetarische versie wordt er vaak een spiegelei bij geserveerd. Sambal, kroepoek en pindasaus zijn heerlijke toppings! Ook in China wordt vaak een variatie gemaakt op nasi, met gebakken rijst, erwtjes en bosuitjes. Kantonese nasi verschijnt er altijd mee op tafel, en wordt traditioneel op het einde pas van gegeten, om ‘gaatjes op te vullen’.

Is Kipkerrie Surinaams?

Kipkerrie ; een echte klassieker uit de Surinaamse keuken.

Wat is een Surinaams Maggiblokje?

Veelgebruikte producten – De Surinaamse keuken kent een aantal basisproducten die veelgebruikt worden. Ik zal een overzicht geven per categorie. Het overzicht is niet volledig, maar geeft wel een goed beeld van de producten die in de Surinaamse keuken gebruikt worden.

  • Als je in een Surinaams recept een ingredient ziet wat je niet kent, kijk dan eens op deze blog.
  • Hier vind je een ‘verklarende woordenlijst’.
  • Zetmeelproducten: De Surinamers eten veel rijst en aardappel.
  • Daarnaast wordt er ook cassave en roti gegeten.
  • Roti pannenkoeken koop je kant-en-klaar bij de toko of supermarkt, je kunt ze ook zelf maken van bloem en gele spliterwten.

Cassave is een belangrijk ingrediënt in de beroemde Surinaamse bojo cake. Groenten en fruit: De Surinaamse groenten zijn hier een stuk onbekender en vaak ook lastig te verkrijgen. Je kunt ze gerust vervangen door Nederlandse groenten, alhoewel er dan natuurlijk wel iets van de smaakbeleving verloren gaat.

  • Veelgebruikte groenten en fruit zijn onder andere kousenband (een soort lange sperziebonen, zie de foto bovenaan dit artikel), okra, groene bananen, bakbananen of sopropo (bittermeloen).
  • Maar ook bekendere groenten zoals tomaat, prei of aubergine (of de Surinaamse witte aubergine antroewa).
  • Daarnaast wordt er als bijgerecht veel zuurgoed gegeten, vaak komkommer of rode ui in azijn.
You might be interested:  Waar Komt Het Vlees Van De Keurslager Vandaan?

Vis en vlees: De Surinamers houden wel van vis en vlees! Er wordt vooral veel kip gegeten. Daarnaast wordt er in veel gerechten zoutvlees gebruikt. Zoutvlees is kenmerkend voor de Surinaamse keuken, en is rundvlees dat gepekeld en gemarineerd is. Hierdoor is het lang houdbaar.

Daarnaast wordt er gedroogde worst gebruikt, zoals fa-chong. Je kunt dit vervangen door een andere pittige worst. Wat vis betreft is bakkeljauw het bekendste product. Dit is gezouten en gedroogde kabeljauw. Bakkeljauw moet eerst ontzouten worden voordat je het kunt gebruiken. Hiermee maak je onder ander het bekende Surinaamse broodje bakkeljauw.

Als je geen bakkeljauw kunt krijgen, kun je ook een andere gerookte vis nemen, zoals makreel. Tot slot zijn ook garnalen een veelgebruikt product. Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Kruiden en specerijen: smaakmakers zijn onmisbaar in de Surinaamse keuken. En het goede nieuws is dat de Surinaamse kruiden en specerijen hier over het algemeen heel goed verkrijgbaar zijn, ook bij de supermarkt. Veelgebruikte en hele bekende producten zijn knoflook, gember, ketjap, sojasaus en sambal.

Er worden ook veel maggiblokjes gebruikt, dit zijn kleine vierkante bouillonblokjes. Je kunt ze vervangen door gewone bouillonblokjes, maar let wel op dat deze vaak 2x zo groot zijn. De Surinamers houden wel van pit en hun bekende peper ‘madam jeanette’ wordt dan ook aan veel gerechten toegevoegd. Let op, deze peper is ontzettend heet! Je hoeft hem niet in stukjes fijn te snijden (tenzij je een mega pittig gerecht wilt), als je de peper in zijn geheel bovenop een gerecht legt tijdens het koken, geeft hij zijn smaak al af.

Een ander belangrijke smaakmaker is de Surinaamse masala, een kerriemengsel. Dit mengsel geeft de typische smaak aan bijvoorbeeld roti. De Surinaamse masala is geuriger en kruidiger dan de gewone Hollandse kerrie. De ingrediënten van de masala kunnen variëren, maar vaak zit er in ieder geval koriander, komijn, kurkuma, fenegriek en peper in.

  • Een andere specerij die je in veel Surinaamse recepten tegenkomt, is piment.
  • De pimentkorrel, ook bekend als all spice of pimentbes, is peperig van smaak, maar met een vleugje kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.
  • Het geeft dus een warme, peperige smaak aan gerechten.
  • Vaak worden er een aantal pimentkorrels in hun geheel aan een gerecht toegevoegd.

Een laatste kruid wat ik hier wil noemen is selderij, dit wordt vaak op het laatst aan een gerecht toegevoegd. Het is een vers kruid dat een klein beetje op peterselie lijkt, maar met een sterkere smaak. Het is lekker over bijvoorbeeld Surinaamse bami en nasi.

Hoe maak je kleffe rijst?

Sticky rice of plakke rige rijst maken – Met de juiste rijstsoort maak je dus bijna automatisch al sticky rice. Maar heb je een restje rijst of heb je simpelweg geen plakrijst in huis, dan kun je gelukkig alsnog plakkerige rijst maken door wat extra zetmeel toe te voegen aan het kookwater.

Welke rijst is Thais?

Pandanrijst – ook wel Jasmijnrijst – is afkomstig uit Thailand. De rijst heeft een lange korrel, bloemig aroma en nootachtige smaak, oorspronkelijk afkomstig van het pandanblad. Een Thaise groene curry of andere Aziatisch gerechten zijn heerlijk met pandanrijst.

Hoe maak je Surinaamse Khari?

Hoe Maak Je Surinaamse Bruine Rijst Karhi is een soort dhal, maar dan is de substantie dikker. Je kan de karhi serveren bij roti, maar ook bij rijst. Dit gerecht is voor 2-4 personen. Ik heb het recept alvast op mijn blog gepost omdat er specifiek naar dit gerecht is gevraagd. Spoedig zal ik mijn foto’s plaatsen.

Heel veel plezier bij het bereiden van karhi. Ingrediënten: – 100 gram gele erwten – 1 ui – 4-6 teentjes knoflook – 1 eetlepel masala – 1 theelepel hele komijnenzaad – 1 liter water – 1 peper – Zout – Olie – Phulauri ( voor dit recept kunt u kijken op mijn blog) Bereiding: Het is beter om de gele erwten een dag van te voren te laten weken in water, u kunt dit ook enkele uren voordat u het gerecht gaat maken weken.

Als de erwten zijn geweekt moeten ze worden fijngemalen. Bak de komijnenzaad in olie. Snijd de ui, peper en knoflook fijn en doe die in de pan met komjnenzaad. Vervolgens doe je de masala, zout en de erwten in de pan. Vul de pan waar het mengsel in zit met 1 liter water.

  • Meng dit ongeveer 5 a 10 minuten tot dat het een dik mengsel is geworden.
  • Als de soep dik is geworden doe je de gebakken phulauri ballen in de karhi.
  • Naar smaak zout toevoegen.
  • Tips: Als de karhi te dik is geworden voeg dan een beetje water toe zodat het mengsel minder dik is.
  • Als u de erwten gaat blenden kunt u het beste een fruitblender gebruiken.

Heeft u dat niet dan kunt u een keukenmachine gebruiken, doe ook een beetje water in de blender zodat het beter mengt tot een dikke soep.

Waar bestaat Nasivlees uit?

Nasivlees (varken) Nasi/bamivlees is meestal gesneden van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, hierdoor is het makkelijk én snel te gebruiken in diverse gerechten.